Om os

Von Ib Feldt startede i 2008.

Jeg har en lang historie bag mig fra modebranchen, hvor jeg har arbejdet siden 1985, kun afbrudt af næsten 10 år hvor jeg arbejdede i rejsebranchen i bl.a Grækenland, Tunesien og Egypten.

Jeg har tidligere været selvstændig med en forretning i Ringsted, hvor jeg bor.  Men vejen har også budt på leder i en stor kæde, sælger på landevejen, indkøber og merchandiser.

I 2008 gav jeg mig så i kast med selv at designe min egen lille kollektion, tunica`er, kjoler, tørklæder og smykker! - Det blev super og der var heldigvis mange søde kunder der var vilde med mine ting!

Dog var der udfordringer på vejen og siden jeg åbende fysisk butik gik det lidt i stå. Men nu her i 2017 har jeg sat produktionen igang igen og i foråret 2018 kommer så Von Ib Feldt igen med ny kollektion.

Jeg rejser til Indien et par gange om året hvor jeg får lavet mine varer! - Jeg arbejder med en lille fabrik hvor forholdene er helt i top, jeg har arbejdet med de samme mennesker siden starten i 2008.

 

Jeg har forsat en lille butik i Ringsted, hvor man naturligvis altid er meget velkommen - derudover har vi jo web shoppen her og så tager jeg rundt på forskellige livstilsmesser, bl.a på Gisselfeld Kloster i St. Bededagene 

Man er altid velkommen til enten at ringe eller skrive til mig, hvis man har spørgsmål til varerne her på shoppen eller andre input og ideer :-)

 

Jeg ser frem til at servicere Jer både her på siden, i butikken og rundt i landet !

 

Mine design forhandles rundt om i landet i udvalgte butikker - forhandlerliste ses her nedenfor!

 

Mange hilsener

Birgit (IB) Feldt

 

SJÆLLAND

ModeSalonen Aroma - Hillerød

Valentino - Gilleleje

Touchè - Lyngby

Ilse Lykke - Helsinge

Maggie Dee - Vordingborg

Divas og Divas - Rødovre Centrum

Mønne - Stege

Aura Living - København K

Gine - Farum Bytorv

Delbart - Liseleje

MollyLou - Søborg

 

 

FYN

Hyggeli` - Assens

Bro Gårdbutik - Brenderup

Hecter - Kerteminde

Karisma - Odense

 

JYLLAND

Medy og Håndarbejdshuset - Skive

Duse Design - Gram

Leth Solgt - Randers 

Solkilde - Tversted

Ib og Fruen - Silkeborg

Butik Smagløs - Fredricia

KystHuset - Odder

 

SAMSØ

Butik Nordby - Samsø

 

 

 

INSTAGRAM